WEMO Application

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Posts: 42
Registered: ‎04-03-2015

Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

[ Edited ]

I noticed our lighting was not behaving how it did usually when the days started getting shorter so checked the WeMo app (1.18.1) and found the rules we had were gone.

 

When trying to add new rules I am unable to (See error below).

 

I have tried all the usual, force app close (iOS) and one device has even been totally restored but I still get the same error.

 

Nothing has changed at this end (Other than the app update on 28th July) so does anyone from Belkin know what they have done to cause this?

 

This is what happens when I try saving the rule...

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_ac7.jpg

 

This is the rule I tried to create...

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_acd.jpg

 

I get these if I try and create the rule more than once...

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_ace.jpg

Moderator
Posts: 126
Registered: ‎05-29-2016

Re: Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

Hi, D-an-W. Are your devices detected by the Wemo app upon saving the rule? Can you try creating 2 separate ON and OFF rules? Check if the same issue occurs.

Kloe-21503
WEMO Technical Support
Posts: 42
Registered: ‎04-03-2015

Re: Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

I can't actually save a rule as you see from the screenshots, if I try to create the rule twice I get the (null) entry as also shown and if I try to view that rule the app crashes.

 

I just tried creating an ON only rule and got the same error.

Moderator
Posts: 136
Registered: ‎01-05-2016

Re: Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

@D-an-W

 

What's the exact model # of your Wemo device/s? Also, is it running on the latest firmware? Make sure that it is. 

Ces-21490
WEMO Technical Support
Posts: 42
Registered: ‎04-03-2015

Re: Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

I am on the latest firmware (According to the App), 83 for the LED Bulbs and 2.00.10966 for the WeMo Link.

 

The Bulbs are MZ100 and the Link is just called LedLink in the product type.

 

As I have already mentioned everything was fine prior to the app update.

Moderator
Posts: 126
Registered: ‎05-29-2016

Re: Unable to create rules since the ones I had were deleted (Not by me!)...

That's noted. Let's have our Escalation Engineers handle this incident further instead. Please email us the link to this post and your contact number/location at WemoCares@belkin.com.

Kloe-21503
WEMO Technical Support