WEMO Application

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Posts: 1
Registered: ‎11-21-2018

Wemo devices detected on one phone, but not the other

The WeMo devices all show up on one iPhone, but only half show up on another iPhone. 

  • Latest WeMo app
  • Latest firmware on devices (both devices)
  • Followed instructions when this happens, no affect
  • Pressed "refresh" many, many times

Please let me know what I can do...

 

THANKS!

 

2018-11-22 11.02.47.jpg

Moderator
Posts: 96
Registered: ‎12-12-2017

Re: Wemo devices detected on one phone, but not the other

Hi, PrimalCreative. Are both Wemo Mini Smart Plugs active or the "BedLamp" is no longer in use and unplugged from the power source?
Please try power cycling the smart plugs and uninstall and reinstall the Wemo app on both phones. Make sure that the phones' cellular data connection are disabled and both phones are on the same 2.4 GHz Wi-Fi as the Wemo devices. Let us know how it goes.

 

Reil – 22071
Wemo Technical Support
Posts: 1
Registered: ‎11-26-2018

Re: Wemo devices detected on one phone, but not the other

i am having the same issue. All of my wemo decvices show on my old phone, my wife phone my sons phone but my new Samsung A5 phone they dont. i have uninstalled reinstalled etc numerious times with bo luck. All of teh devices work with my Google Home also. Makes no sense.

Highlighted
Moderator
Posts: 84
Registered: ‎12-12-2017

Re: Wemo devices detected on one phone, but not the other

Hey kviklund. Please confirm if the handheld device you want to use to control the Wemo devices is connected on the same 2.4 GHz network as your Wemo devices? Also have you tried the suggested workaround provided by 

Mark-22022
Wemo Technical Support