WEMO Hardware

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Posts: 1
Registered: ‎01-23-2017

Can't Enable Remote Access for my wemo switches

When I try to enable remote access for my wemo switches I get the message "Sorry, we were unable to set up your remote access just now,....".  My firmware is up to date and upnp is enabled on my router.  Does anyone have a solution for this?

Posts: 162
Registered: ‎12-01-2016

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

I had that problem when the Wemo switch was on the 2.4GHz band and my phone was on the 5GHz. Ensure they're both connected to the exact same band/network

Posts: 1
Registered: ‎05-19-2018

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

Didn't help me. Tech support is telling v me it is ports in the router.

Skeptical. Used the insignia connect devices without a problem. Spent 2 hours already trying to get this to work. Thinking it isn't worth it
Moderator
Posts: 101
Registered: ‎12-12-2017

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

[ Edited ]

Hi, Yablon4. We apologize for the experience. If you still need assistance with your WeMo devices. Please email us at WEMOCares@Belkin.com with your contact details (full name, phone number, and location), username and the link to this community thread so that we can endorse your case to our 2nd Level Support team.

Jan - 22019
WEMO Technical Support
Posts: 348
Registered: ‎05-04-2015

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

Hi all

 

Has anyone else other that me noticed that if one reports a post as spam, the moderators don't bother to take action and delete it?

 


Regards

Pete

Community Manager
Posts: 72
Registered: ‎05-06-2014

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

@PeterJameson Is this the report you submitted? If yes, I personally took action on it on the same day by marking the post as spam.

 

abuse report 7-4-2018.JPG

 

You can also confirm by looking at the user profile of Rachel617.

 

mod action.JPG

Community Manager | PC Gamer | Mountain Biker
Posts: 348
Registered: ‎05-04-2015

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

[ Edited ]

Thank you for reaching out to me Vince_2

 

Perhaps it's just that I don't understand what happens with spam posts. I see that you've banned some user(s), but the posts are still there above and continue to be spam.

 

Whom have you banned? I can still see all the users' profiles on this thread.

 


Regards

Pete

Highlighted
Community Manager
Posts: 72
Registered: ‎05-06-2014

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

Pete,

 

I've banned Rachel617 whom you reported as spammer. Can you private message me a screenshot of how the post looks like on your end? This could be a platform issue that I need to raise to our community provider if you are still seeing them after being marked as spam.

 

Thanks,

Vince

Community Manager | PC Gamer | Mountain Biker
Posts: 348
Registered: ‎05-04-2015

Re: Can't Enable Remote Access for my wemo switches

Thank you Vince

 

You have fixed the problem of spam remaining on the thread. Smiley Happy

Regards

Pete