WEMO Hardware

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Moderator
Posts: 57
Registered: ‎01-05-2016

Re: Wemo light switch won't respond to Alexa commands 100% of the time

Hi guys! Have you tried the workarounds provided by one of the moderators in this thread? If so, how did it go?

Chris-21499
WEMO Technical Support
Posts: 3
Registered: ‎02-20-2017

Re: Wemo light switch won't respond to Alexa commands 100% of the time

Confirm that the last update made the Alexa connection flaky
Moderator
Posts: 104
Registered: ‎07-01-2015

Re: Wemo light switch won't respond to Alexa commands 100% of the time

[ Edited ]

Frankfan2112 wrote:
I'm having the same issues with Alexa and my 2 WeMo switches. Sometimes they are there and sometimes they're not. The App always seemed to find them and work. My Lutron devices ALWAYS WORK.

Have you tried the troubleshooting steps suggested by  to xinger to rectify this challenge? 

 

Ethel_10700

WEMO Technical Support 

Posts: 2
Registered: ‎04-28-2017

Re: Wemo light switch won't respond to Alexa commands 100% of the time

 
Posts: 2
Registered: ‎04-28-2017

Re: Wemo light switch won't respond to Alexa commands 100% of the time

I'm having the same issues, I have 5 WeMo plugs and one switch, and ever since the firmware update a couple of months ago they randomly don't work with echo. Different devices will randomly not work, to the point I'm seriously considering replacing all my WeMo devices. I have Hue bulbs and a Lutron dimmer, and they both work perfectly. I have tried all the workarounds, and even renamed some of the devices, to see if that would help, but it's just busted now. WeMo app seems to work fine, and all the devices were rock solid before the latest update.